محمود کیاپور در پنجمین اجلاس مدیر موفق ملی که با رویکرد تجلیل از مدیران موفق برگزار شد گفت: برای یک امر مهم گردهم آمده‌ایم و آن مهم، تجلیل از یک‌صد مدیر موفق ملی‌ است که توانستند با وجود شرایط سخت اقتصادی به شایسته‌ترین شکل در مسیر اعتلای بنگاه‌های خودشان نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش گویای خبر، کیاپور رییس شورای سیاست‌گذاری پنجمین اجلاس مدیر موفق ملی، با اشاره به تاریخچه مبارزاتی مردم برای دستیابی به مدیریت کشور در طول بیش از یک قرن گفت: از سال ۱۲۸۳ تا سال ۱۴۰۳ که بیش از یک‌صد و بیست سال می‌گذرد این ملت برای این که در سرنوشت خود تاثیرگذار باشند و اراده خودشان را بر اداره کشور تحمیل کنند، هزینه‌های سنگینی تادیه کردند. از بسته شدن مجلس به توپ، تا به توپ بستن حرم مطهر امام رضا(ع)، اعمال جنگ تحمیلی و برخی تندروی‌ها و قص علی هذا، همه در مبارزه با سهیم شدن مردم در اداره ایران بود.

او در ادامه بیان کرد: ما برای این که مردم بر کشور حاکم باشند و مدیریت را در دست بگیرند، بیش از ۷۰۰ هزار شهید تقدیم کردیم و این شهدا برای این که جایگاه مردم در اداره کشور تثبیت شود در طول مبارزه به شهادت رسیدند و تک‌تکشان به گردن تک‌تک ما حق دارند تا ایران و فرصت خدمت‌گزاری را مقدس بدانیم.

کیاپور گفت: جایگاه خدمت، تجلیگاه بروز و ظهور اندیشه‌های متعالی‌ است که برای صیانت از داشته‌های ایران و اداره آن می‌توانند، نقش‌آفرین باشند، احساس مسوولیت می‌کنند، قلبشان برای اعتلای کشور و رفاه ملت می‌تپد.

رییس شورای سیاست‌گذاری اجلاس با اشاره به نقش مردم در توسعه چهارگانه گفت: بدون حضور مردم در عرصه‌های مختلف هیچ یک از مولفه‌ها و شاخص‌ها متعالی نمی‌شود.

اگر مردم در مناصب حضور نداشته باشند و در تصمیم‌گیری‌ها ذی مدخل نباشند، راه بازگشت به سرنوشت آزمایش و دیگر بنگاه‌هایی که دیگر اثری از آن‌ها نیست؛ همیشه هموار است. لذا حضور مردم و مردم‌سالاری، عنصر مقابله با تکرار این تراژدی‌ها است.

وی در ادامه افزود: ضمن مقدس شمردن جایگاه خدمت پرورش نخبگان و اعتماد و ابتنا به نظر آنها می‌تواند کشور را در مسیر توسعه قرار دهد. عبدالحسین زرین‌کوب در کتابش پرسید چه عواملی موجب فروپاشی تمدن ایران کهن شد؟ پاسخ داد: تبعیض و ناکارآمدی! تبعیض دو عارضه را به همراه دارد، یاس و ناامیدی که آفت هر ساختاری‌ است. از این‌رو در انتصابات حساس باشید.

محمود کیاپور تصریح کرد: همه ما در قبال آن‌چه که مسوولیتش را به عهده‌ داشتیم و کارنامه‌ای که به جا گذاشتیم، باید در گستره تاریخ پاسخ‌گو باشیم. هیچ یک از مدیران نمی‌توانند از عملکرد خود و نتایجش در هیچ مقطعی از تاریخ، شانه خالی کنند.

وی با اشاره به بدهکاری‌های دولت در بدو ورود آقای پزشکیان افزود؛ در سخنان رییس جمهور شنیدید که دولت در بهداشت و درمان ۹۰ همت، وزارت نیرو ۱۲۰ همت، به تامین اجتماعی ۱۳۰ همت و وزارت راه ۱۲۰ همت بدهکار است اما همه ما در هر جایگاهی که هستیم از هر فرصتی باید استفاده کنیم تا دولت آقای پزشکیان از موقعیت فعلی‌اش خارج، فشارها از روی مردم برداشته و در تحقق وعده‌ها موفق شود.

کیاپور در پایان سخنرانی خود خاطرنشان کرد؛ اگر ما تلاش نکنیم و نتوانیم خود را در حوزه‌های منابع انسانی، تکنولوژی، تولید، توزیع و صادرات به بالاترین سطح از آمادگی برسانیم؛ رفع تحریم‌ها دستاورد چندانی نخواهد داشت. لذا برای این که بعد از گشایش‌های بین‌المللی، بتوانیم به سرعت، عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم و سهم خود را از بازار جهانی پس بگیریم باید این شاخص‌ها مهیا شود.

پنجمین اجلاس سراسری مدیر موفق ملی با حضور دکتر علی آقا محمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر معصومه آقاپور مشاور رییس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی، حجت‌الاسلام و المسلمین صادقی معاون قوه قضاییه، دکتر شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت و تعدادی از فعالین بنگاه‌های اقتصادی، شرکت‌ها و کسب‌و کارهای تولیدی، خدماتی، صنعتی و کارآفرینان برتر کشور در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.