رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سنندج، گفت: همزمان با هفته گردشگری جشنواره غذاهای سنتی با عنوان «سفره کُردی» در سنندج برگزار میشود.
به گزارش گویای خبر به نقل از میراث آریا، امیر صادقی در اینباره اظهار کرد: جشنواره غذاهای بومی کردستان ۱۲ مهرماه بهمناسبت گرامیداشت هفته گردشگری در سه بخش غذاهای اصلی، پیشغذا، دسر و دمنوش با حضور مسوولان، هنرمندان، داوران و شرکتکنندگان در هتل جهانگردی سنندج برگزار میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سنندج، شناسایی انواع خوراکیهای بومی منطقه و حضور در جشنوارهها و نمایشگاهها برای ارائه غذاهای محلی را از مهمترین اهداف این جشنواره بیان کرد و افزود: تاکنون بیش از ۱۰ نوع غذای محلی سنندج در آثار ملی ثبت شده است.
او عنوان کرد: اصالت غذا، اصالت پیش غذا، طعم، مزه و مواد تشکیلدهنده، سفرهآرایی و چیدمان سنتی، رعایت نکات بهداشتی، خلاقیت در ارائه غذا، دسر، شیرینی و دمنوش محلی از جمله مواردی است که برای امتیازدهی مورد توجه داوران قرار میگیرد.
صادقی با بیان این که به پنج نفر برتر جوایز نفیسی اهدا میشود، تصریح کرد: این جشنواره بههمت این مجموعه و با همکاری شرکت توسعه هتلسازی دریا، کارا پرواز سلامت پارس، هتل جهانگردی سنندج، هتل شادی سنندج، شرکت ماد آلند دیار دیاکو و شوان گشت بهمدت یکروز در سنندج برگزار میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سنندج ضمن دعوت از تمامی رستوراندارها، مدیران بومگردی و آموزشگاههای آشپزی این شهرستان یادآور شد: علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این جشنواره میتوانند با شماره ۰۹۱۸۸۷۷۴۷۰۶ تماس بگیرند.
- منبع خبر : میراث آریا
Monday, 2 October , 2023