معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فعالیت ۲ هزار و ۲۹۹ شرکت تعاونی صیادی و آبزی‌پروری در کشور خبر داد و گفت: در مجموع در بخش‌های مختلف حوزه صیادی و آبزی‌پروری بخش تعاون کشور حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال دارند.

 گویای خبر – به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «مهدی مسکنی» در نشست هم‌اندیشی مشترک معاونت امور تعاون با مدیرعامل و همکاران سازمان شیلات ایران که با حضور اتحادیه‌های صید و صیادی و آبزی‌پروری کشور برگزار شد، اظهار کرد: در بخش تعاون ۲۲ اتحادیه صیادی و پرورش ماهی و میگو، ۵۰۶ تعاونی صیادی و شیلات، یک‌هزار و ۲۵۷ تعاونی پرورش و تکثیر ماهی و ۵۳۶ تعاونی پرورش و تکثیر میگو به فعالیت صیادی و آبزی‌پروری مشغول هستند.

وی با اشاره به وضعیت اشتغال تعاونی‌های فعال صیادی و آبزی‌پروری گفت: ۲۶۱ نفر در اتحادیه صیادی و پرورش ماهی و میگو، ۱۲ هزار و ۲۸۰ نفر در حوزه صیادی و شیلات، ۱۰ هزار و ۳۹۳ نفر در زمینه پرورش و تکثیر ماهی و ۴ هزار و ۴۵۵ نفر به پرورش و تکثیر میگو اشتغال دارند.

مسکنی بر احصای مسائل و مشکلات و ارائه راهکار‌های توسعه و گسترش تولیدات محصولات شیلاتی کشور تأکید و اضافه کرد: قرار گرفتن شغل صیادی در فهرست مشاغل سخت و زیان‌آور و افزایش بیمه ملوانی از ۵ نفر به ۸ نفر از سازمان تأمین اجتماعی پی‌گیری و مکاتبه می‌شود.

از دیگر مصوبات این نشست مشترک می‌توان به پی‌گیری از صندوق بیمه اجتماعی روستائیان، کشاورزان و عشایر در خصوص وضعیت پوشش بیمه‌ای اعضای تعاونی‌های صید و صیادی (پیرو مصوبه بیست و پنجم قرارگاه کرامت)، ارائه طرحی در خصوص ساماندهی تشکل‌های صیادی در قالب بیمه خاص صنعت شیلات با همکاری بیمه تعاون و پی‌گیری از معاونت روابط کار و سازمان تأمین اجتماعی در خصوص حل مشکلات قرارگیری شغل صیادی در فهرست مشاغل سخت و زیان‌آور اشاره کرد.

در این نشست هم‌اندیشی، مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکت‌های تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان گرم‌آبی، مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی تکثیر و پرورش صادرات آبزیان ایران و قائم‌مقام مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های صیادی ایران به بیان دغدغه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند.

  • منبع خبر : وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی