شرکت دانش‌بنیان آزمونه فولاد، خدمات تست و آزمون متنوع و پیشرفته را به صنایع گوناگون از جمله فولاد کشور با استفاده از تجهیزات ایران‌ساخت ارایه می‌دهد.

به گزارش گویای خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایمان پورزرگر، عضو هیات‌مدیره شرکت دانش‌بنیان آزمونه فولاد به معرفی این مجموعه فناور پرداخت و عنوان کرد: آزمونه فولاد به صنایع مولد در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، معدن، فولاد و انرژی، راه و ساختمان و دیگر صنایع، خدمات پیشرفته تست و آزمون و بازرسی را برای تولید فناورانه ارایه می‌دهد.

وی با بیان این‌که شرکت دانش‌بنیان آزمونه فولاد با تنوع متنوع سبد خدمات دانش‌بنیان، نیازهای صنعت را پاسخ می‌دهد، افزود: تجهیزات پیشرفته و خدمات فناورانه تست و آزمون در زمینه‌های متالورژی و مکانیک شکست، خوردگی و علل تخریب، آنالیز شیمیایی، مقاومت مصالح، مکانیک خاک و سنگ توانسته با حفظ یکپارچگی، طیف وسیعی از خدمات مهندسی مورد نیاز صنایع را پاسخ می‌دهد.

این فعال فناور به معرفی بخش‌های فنی این مجموعه پرداخت و بیان کرد: مجموعه‌های بازرسی، ژئوتکنیک، مجتمع آزمایشگاهی و محوریت خدمات آزمونه از زیرمجموعه‌های اصلی این شرکت دانش‌بنیان هستند.

پورزرگر با بیان این که زمینه اشتغال و توسعه پژوهش‌ها در این مجتمع آزمایشگاهی فراهم شده است مطرح کرد: این شرکت برای ۵۶۲ نیروی انسانی به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است و همچنین با توجه به ماهیت خدماتی بودن آن و حلقه‌های ایجاد شده برای سایر کسب و کارها به صورت غیرمستقیم نیز اشتغال‌زایی کرده است.

عضو هیات‌مدیره مهندسین مشاور آزمونه فولاد با اشاره به قابلیت طیف گسترده‌ای از خدمات آزمایشگاهی با تکیه بر تجهیزات تخصصی این حوزه ابراز کرد: این شرکت دارای آزمایشگاه‌های ژئوتکنیک و آزمایشگاه شیمی، آزمایشگاه خوردگی، آزمایشگاه متالورژی و بخش‌های پایش خوردگی و بازرسی فنی است.

پورزرگر به آزمون خوردگی پلاریزاسیون تافل به عنوان یکی از پروژه‌های خاص و منحصربه فرد این مجموعه فناور اشاره کرد و توضیح داد: یکی از متداول‌ترین آزمون‌های ارزیابی مقاومت به خوردگی فلزات و پوشش‌ها می‌باشد.

عضو هیات‌مدیره شرکت مهندسین مشاور آزمونه فولاد وجود آزمون‌های استاندارد و مجموعه‌های آزمایشگاهی دانش‌بنیان را  ضامن تولید محصولات پژوه‌محور قابل رقابت در بازار دانست و افزود: تمامی صنایع بزرگ و موفق جهان برای ایجاد محصولات فناور و دانش‌بنیان سعی خود را بر متمرکز کردن پژوهش‌ها در هسته‎های محدود می‌دانند به نحوی که تمام سرمایه‌گذاری‌ها و حمایت‌های مالی و معنوی را بر روی پژوهشکده‌های شرکت‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی محدود هدایت می‌کنند و این روش و ایده در ایران هم قابل اعمال است.

  • منبع خبر :  پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری