جشنواره غذای «طعم اروند» در منطقه آزاد اروند برگزار شد

جشنواره غذای «طعم اروند» با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری و ارتقای هویت فرهنگی منطقه، به‌صورت هم‌زمان در دو شهرستان آبادان و خرمشهر برگزار شد.

به گزارش گویای خبر به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد اروند، این جشنواره با حمایت معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این سازمان و با استقبال گسترده علاقه‌مندان به حوزه صنایع‌دستی و هنر آشپزی، برگزار شد.
فراخوان عمومی این رویداد از هفته‌های گذشته منتشر و ثبت‌نام شرکت‌کنندگان به‌منظور حضور در رقابت‌های مختلف غذایی انجام شده بود.

در جریان این جشنواره، شرکت‌کنندگان در بخش‌های گوناگون از جمله غذاهای محلی، دسرها و شیرینی‌جات سنتی به رقابت پرداختند. داوری آثار ارایه‌شده نیز با حضور هیأتی از کارشناسان معرفی‌شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان آبادان و بر اساس فرم‌های تخصصی امتیازدهی انجام گرفت.

در پایان این مراسم، برگزیدگان در بخش‌های مختلف معرفی و با اهدای لوح تقدیر و جوایز ویژه از آنان تجلیل شد.

برگزاری جشنواره «طعم اروند» بخشی از برنامه‌های فرهنگی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند با هدف تقویت گردشگری محلی، ترویج فرهنگ غذایی بومی و حمایت از کارآفرینان و بانوان فعال در حوزه صنایع‌غذایی بود که هم‌زمان با هفته گردشگری برگزار شد.

منبع
روابط عمومی سازمان منطقه آزاد اروند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا