معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران، گفت: ۴۳ نوع غذا و پیش غذای مازندرانی و روش‌های طبخ متنوع غذاهای دریایی در قالب جشنواره غذاهای بومی استان از جمله برنامه‌های جنبی همایش رویداد ملی گردشگری خواهد بود. ‎

 گویای خبر  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، خیریانپور، روز سه‌شنبه افزود: ۳۴ غرفه نمایشگاهی در راستای ظرفیت‌های گردشگری استان و پتانسیل‌های مربوط به صنایع‌دستی، صنعت و معدن، اتاق‌بازرگانی، اقتصاد و دارایی، علوم پزشکی، محیط زیست، پارک علم و فناوری و شیلات که به نوعی مربوط به ارائه خدمات گردشگری هستند؛ معرفی می‌شود.

وی ادامه داد: آثار فاخر هنرمندان صنایع‌دستی و هنرهای سنتی مازندران دارای مهر اصالت ملی و بین‌المللی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود.

خیریانپور، گفت: علاوه برآن ۱۵ غرفه نمایشگاهی نیز به صنایع‌دستی و رشته‌های سفال و سرامیک، نمدمالی، جرم و دست‌بافته‌های سنتی اختصاص یافته است و نشست‌های تخصصی با حضور بازرگانان و صادرکنندگان صنایع‌دستی در زمینه صادرات این حوزه در جنب این همایش و نمایشگاه برنامه‌ریزی شده است.

  • منبع خبر : پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور