قرارگاه امداد اجتماعی امیرالمومنین(ع) در جهت ارتقای شاخص های فرهنگی ـ اجتماعی مناطق آزاد تشکیل  شد.

به گزارش گویای خبر به نقل از پیام کنفرانس، نشست تبیینی آغاز فعالیت های قرارگاه ملی امداد اجتماعی امیرالمومنین (ع) با حضور سعید محمد مشاور رئیس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی برگزار شد.

سعید محمد در این نشست گفت: رهبر معظم انقلاب به کرات در سخنان خویش بر لزوم استفاده از ظرفیت های مردمی نهادهای خودجوش غیر دولتی در ترویج فرهنگی اسلامی سخن گفته اند که بهره مندی از ظرفیت های اقشار مختلف از جمله جوانان متعهد و متخصص  و دارای راهکار از جمله آنهاست.
وی افزود: انجام کار در مجموعه های دولتی با کندی و افت و خیز روبروست، ولی بهره گیری از ظرفیت های خودجوش مردمی این نواقص را ندارد برای همین است که حضرت آقا امروز دغدغه آسیب های اجتماعی و راهکارهای مقابله با آنرا دارند.
مشاور رئیس جمهوری گفت: در جامعه یک و نیم میلیون نفری هشت منطقه آزاد که عموما مناطق مرزی هستند با مشکلات و محرومیت های بسیاری روبرو هستیم همچون چابهار که با درصد بالایی از حاشیه نشینی مواجه است، در صورتی که تا اسم مناطق آزاد می آید همه به یاد کیش می افتند، کیش و قشم هم با وجود چهره زیبا درگیر مشکلات بسیاری هستند.
سعید محمد بیان کرد: نسبت به بهبود وضعیت اجتماعی فرهنگی این جامعه کوچک دغدغه داریم و باید کاری صورت گیرد، حضرت آقا هم مصر بر استفاده از ظرفیت های جامعه مداحان کشور هستند، چرا که هیات ها ساختار دارند، بدنه دارند، از مردم کف محلات تشکیل شده اند و با معضلات اجتماعی آشنایی نزدیک دارند.
وی ادامه داد: چنین جلساتی را با طلاب نیز داشته ایم تا از ظرفیت و حضور آنان در مناطق بهره ببریم، با گروه های جهادی نیز اکنون کاملا متصل هستیم، مناطق را دیده اند طرح و برنامه هایشان را آماده کردند و می دانند کجا نیاز به درمانگاه یا مدرسه دارد، با مجموعه هایی همچون بنیاد برکت هم برای طرح های خود اشتغالی توافقاتی داشته ایم.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: در بحث زندانیان جرائم غیر عمد مناطق آزاد هم اقداماتی صورت گرفته است، افراد علاقه مند به کار خیر حضور دارند شما نیز مورد وثوق هستید، اینگونه می توان خیران و مشکلات را به هم وصل کرد.
سعید محمد تصریح کرد: در ادواری شاید نگاه این بوده که هدف مناطق آزاد صرفا توسعه اقتصادی است، کسی که پول آورد کار دیگر خواست هم بکند، الان ولی هر فعالیت اقتصادی باید پیوست فرهنگی اجتماعی هم داشته باشد، مجموعه ها را موظف کرده ایم از نیروهای بومی استفاده کنند، آموزشگاه فنی و حرفه ای تاسیس کرده و آنان را آموزش دهند، نه اینکه بومیان فقط به عنوان نگهبان استفاده شوند، حل کردن همه مشکلات فقط پول نمی خواهد گاهی با تدبیر و اندیشه می توان موضوعات را حل کرد.
وی با اشاره به نامگذاری این مجموعه به عنوان قرارگاه امیرالمومنین گفت: حضرت علی(ع) مصداق کامل عدالت خواهی و دغدغه اجتماعی بود، تا آنجا که شخصا به خانه ایتام سر می زد و لقمه نان و خرما به دهان کودکان یتیم می گذاشت، امروز وظیفه داریم با نصب العین رویکرد ائمه معصومین(ع) در تحقق عدالت، رفع محرومیت و توسعه متوازن قدم برداریم.

  • نویسنده : محمد حسن اسدی طاری
  • منبع خبر : payameconference.ir