بایگانی‌های خدمت‌رسانی - گویای خبر
اعلام برنامه شعب و ادارات کشیک بانک کشاورزی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ ۲۶ اسف ۱۴۰۲

اعلام برنامه شعب و ادارات کشیک بانک کشاورزی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۳

شعب منتخب بانک کشاورزی در سراسر کشور به علاوه  برخی از ادارات مرکزی این بانک، روزهای 29 اسفند 1402 و دوم فروردین 1403 آماده خدمت‌رسانی و پاسخگویی به مشتریان و مراجعه کنندگان هستند.

در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی رویکرد فولاد خوزستان درمان محوری است نه تجویز مسکّن ۱۷ بهم ۱۴۰۲
قائم مقام مديرعامل در امور ستادی و مسوولیت‌های اجتماعی:

در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی رویکرد فولاد خوزستان درمان محوری است نه تجویز مسکّن

دکتر علیرضا مخبر‌ دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و‌ مسوولیت‌های اجتماعی در مراسم افتتاحیه جاده قلعه‌چنعان به کانتکس اظهار داشت: امروز یکی از بهترین روزهای عمر کاری ۲۴ ساله من در شرکت فولاد خوزستان است، چرا که توانستیم با اصلاح و بازسازی کامل جاده‌‌ی قلعه‌چنعان به کانتکس، جان انسان‌ها را از گزند خطر در امان نگه داریم. خدا را شاکریم و امیدواریم این پروژه باقیات و صالحاتی برای کارکنان و مدیران فولاد خوزستان باشد.

توزیع گذرنامه‌های اربعین در اولویت کاری شرکت پست است ۰۹ مرد ۱۴۰۲
رئیس ستاد اربعین شرکت‌ ملی‌ پست؛

توزیع گذرنامه‌های اربعین در اولویت کاری شرکت پست است

عضو هیأت‌مدیره و رئیس ستاداربعین شرکت‌ ملی‌ پست گفت: توزیع مرسولات محتوی گذرنامه زائرین حسینی در اولویت برنامه‌های شرکت پست است.

افتتاح شعبه جدید بانک آینده در پاکدشت ۳۰ خرد ۱۴۰۲

افتتاح شعبه جدید بانک آینده در پاکدشت

به منظور گسترش شبکه شعب برای خدمت‌رسانی و ارزش‌آفرینی هر چه بیشتر برای مشتریان و عموم هم‌وطنان عزیز، شعبه پاکدشت (کد ۰288) بانک آینده مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

​ساعت کار جدید شعب بانک صادرات ایران اعلام شد ۱۴ خرد ۱۴۰۲

​ساعت کار جدید شعب بانک صادرات ایران اعلام شد

ساعت کار جدید شعب بانک صادرات ایران، با توجه به ضرورت صرفه‌جویی و مدیریت مصرف انرژی، برای خدمت‌رسانی به هموطنان عزیز اعلام شد.