بایگانی‌های خروج از بنگاه‌داری - گویای خبر
ثبت رکوردهای مهم بانک ملی ایران در خروج از بنگاه‌داری ۰۲ ارد ۱۴۰۳
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس:

ثبت رکوردهای مهم بانک ملی ایران در خروج از بنگاه‌داری

رحیم زارع نماینده مردم آباده، بوانات، خرمبید و سرچهان در مجلس شورای اسلامی اقدامات بانک ملی ایران در خروج از بنگاه‌داری و کاهش تصدی‌گری را گامی بلند در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری دانست و گفت: عملکرد این بانک در خروج از بنگاه‌داری در شبکه بانکی کشور شاخص است و باید به الگویی برای سایر بانک‌های کشور تبدیل شود.

نشست تشریح برنامه‌های عملیاتی شعب در سال جاری با حضور مدیرعامل و مدیران ارشد بانک ملی ۲۰ فرو ۱۴۰۳

مدیرعامل بانک ملی ایران در نخستین نشست تشریح برنامه‌های عملیاتی شعب در سال 1403، بر عزم جدی این بانک در خروج از بنگاه‌داری و واگذاری اموال و دارایی‌های مازاد بانک تاکید کرد.

بانک صادرات ایران در مسیر تبدیل شدن به بزرگ‌ترین بانک کشور ۲۰ فرو ۱۴۰۳
مدیرعامل در دیدار نوروزی با مدیران ستادی بانک تبیین کرد:

بانک صادرات ایران در مسیر تبدیل شدن به بزرگ‌ترین بانک کشور

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در دیدار نوروزی با مدیران ستادی این بانک، با تشریح اقدامات، موفقیت‌ها و دستاوردهای بانک در سال گذشته، از مهم‌ترین برنامه‌های بانک برای تبدیل شدن به بزرگ‌ترین بانک از نظر سرمایه در کشور رونمایی کرد.

تسویه ۲۵ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت به تأمین‌اجتماعی ۲۱ اسف ۱۴۰۲
در ادامه رویکرد دولت سیزدهم در پرداخت مطالبات سازمان تأمین‌اجتماعی انجام شد؛

تسویه ۲۵ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت به تأمین‌اجتماعی

قرارداد واگذاری ۱۷ درصد از سهام شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان بخشی از تعهد دولت در بودجه سال جاری برای پرداخت حداقل ۷۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات سازمان تأمین‌اجتماعی؛ بین سازمان خصوصی‌سازی و سازمان تأمین‌اجتماعی امضا شد.

گام بلند بانک ملی در خروج از بنگاه‌داری ۰۴ دی ۱۴۰۲

گام بلند بانک ملی در خروج از بنگاه‌داری

بانک ملی ایران در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت محترم مبنی بر خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری، 49 شرکت تحت اختیار و زیر مجموعه خود را آماده واگذاری و فروش کرده است.

مدیرعامل بانک ملی ایران: ما بانکداریم نه بنگاه‌دار ۰۱ آبا ۱۴۰۲

مدیرعامل بانک ملی ایران: ما بانکداریم نه بنگاه‌دار

مدیرعامل بانک ملی ایران در همایش ارزیابی عملکرد شرکت‌های تابعه بانک گفت: یکی از اولویت‌ها و مهمترین دستور کار در بانک، خروج از بنگاه‌داری و واگذاری اموال و دارایی‌های مازاد بانک است که بنا داریم تا پایان سال این هدف با سرعت بیشتری محقق شود.

اولویت بانک ملی ایران، خروج از بنگاه‌داری و واگذاری اموال و دارایی‌های مازاد بانک ۰۶ شهر ۱۴۰۲

مدیرعامل بانک ملی ایران بر حمایت همه جانبه بانک ملی ایران و نظارت کامل‌تر، واگذاری‌های قانونی و استفاده از منابع جهت ایجاد و توسعه بنگاه‌های اقتصادی در نشست مشترک با اعضای هیأت‌مدیره، مدیرعامل و معاونان گروه توسعه ملی و همچنین مدیران عامل شرکت‌های تابعه این هلدینگ تاکید کرد.