بایگانی‌های عدالت اجتماعی - گویای خبر
تحقق شعار سال از طریق تولید مسکن ۱۴ اسف ۱۴۰۲
دیدار صمیمانه رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه و مدیرعامل بانک مسکن؛

تحقق شعار سال از طریق تولید مسکن

مدیرعامل بانک مسکن گفت: فعالیت بی‌وقفه پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سراسر کشور، تولید، اشتغال و کاهش تورم در بخش مسکن را به همراه داشته است و موجب افزایش امید، تلاش و توسعه در گستره جغرافیایی ایران اسلامی شده است.

فرهنگ عمومی و آداب همدلی ۱۴ شهر ۱۴۰۲

فرهنگ عمومی و آداب همدلی

همدلی، توان درک و احساس علایق و نگرانی‌های دیگران است و عاطفه قدرتمندی است که جلوی رفتارهای خشن و بی‌‌رحمانه را می‌گیرد و ما را تشویق می‌کند که با مهربانی با دیگران رفتار کنیم.

«سامانه سیاق» بانک مرکزی با حضور رئیس قوه‌قضاییه رونمایی شد ۱۳ تیر ۱۴۰۲

«سامانه سیاق» بانک مرکزی با حضور رئیس قوه‌قضاییه رونمایی شد

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در ادامه پروژه‌های خود در حوزه فناوری‌های نوین، با همکاری مشترک قوه قضاییه از سامانه یکپارچه احکام قضایی (سیاق) رونمایی کرد.

لایحه ارتقای امنیت شغلی کارگران در دستور کار هیأت دولت است ۲۸ فرو ۱۴۰۲
معاون وزیر کار اعلام کرد:

لایحه ارتقای امنیت شغلی کارگران در دستور کار هیأت دولت است

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با جمع‌بندی نظرات شرکای اجتماعی در نشست‌های کارشناسی، لایحه ارتقای امنیت شغلی کارگران در دستور کار هیأت دولت است.

رویکرد اصلی وزارت رفاه، افزایش ضریب پایداری صندوق‌های بیمه اجتماعی است ۲۱ دی ۱۴۰۱
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛

رویکرد اصلی وزارت رفاه، افزایش ضریب پایداری صندوق‌های بیمه اجتماعی است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزایش ضریب پایداری را رویکرد اصلی وزارت رفاه در مدیریت صندوق‌های بیمه اجتماعی زیرمجموعه این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: وظیفه اصلی دولت مردمی سیزدهم تحقق حداکثری عدالت در کشور است.

به مناسبت ۱۴ آبان «روز فرهنگ عمومی» ۱۴ آبا ۱۴۰۱

به مناسبت ۱۴ آبان «روز فرهنگ عمومی»

گویای خبر - وجه تمایز یک نظام فرهنگی از فرهنگ‌های دیگر و حوزه‌های معنایی یک فرهنگ، اجباری است که از آن حمایت می‌کند. اما فرهنگ عمومی، حوزه‌ای از نظام فرهنگی جامعه است که پشتوانه آن، اجبار قانونی و رسمی نیست، بلکه تداوم آن در گرو اجبار اجتماعی اعمال شده از سوی آحاد جامعه و تشکل‌ها و سازمان‌های غیردولتی (غیررسمی) است. برخلاف حوزة فرهنگ رسمی که در نهایت اجبار فیزیکی از آن حمایت می‌کند، حوزه فرهنگ عمومی عمدتاً بر پذیرش و اقناع استوار است و عدم پایبندی به آن، مجازات به معنای حقوقی کلمه را در پی ندارد.