مهندس حسین عباسی‌نیا، مدیرعامل شرکت فراسازه سرعین، سازنده بزرگ‌ترین پل معلق خاورمیانه گفت: آماده اجرای پروژه‌های بین‌المللی هستیم.

به گزارش گویای خبر به نقل از رمز فردا، حسین عباسی‌نیا مدیرعامل و از سهامداران شرکت فراسازه سرعین، اولین سازنده پل‌های معلق تفریحی گردشگری در کشور می‌باشد که در سال ۱۳۸۴ طولانی‌ترین پل معلق خاورمیانه را به طول ۳۶۵ متر در استان اردبیل و منطقه مشکین شهر را طراحی و ساخته و در سال ۱۳۹۴ به بهره‌برداری رساند، سپس با کسب تجربه در این پروژه در سال ۱۳۹۸ در استان اردبیل و شهر هیر اولین پل معلق تمام شیشه‌ای را با استفاده از توان مهندسان ایرانی، طراحی و اجرا کرد.

مهندس عباسی‌نیا در گفت‌وگو با رمز فردا عنوان کرد: این بار در سال ۱۴۰۲ اقدام به طراحی اولین پل سه طبقه ترکیبی در کشور نمودیم که یک اثر جاودانه و مهندسی می‌باشد. این پل با دهانه ۲۶۰ متر و ارتفاع ۱۱۰ متر از کف دره و ارتفاع ۲۱۰۰ متری از سطح دریا و در ۵ کیلومتری شهر تفریحی و گردشگری سرعین قرار دارد. این پروژه با نام دهکده گردشگری در بند سرعین از تاریخ ۲۱ مردادماه سال جاری با حضور وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی و مقامات استانی، کشوری و لشکری افتتاح و پذیرای گردشگران داخلی و خارجی می‌باشد.

دهکده گردشگری سرعین در زمینی به وسعت ۱۳ هکتار طراحی شده است که پل ترکیبی ۳ طبقه فاز اول آن بوده و فازهای بعدی شامل قسمت تفریحی (شهربازی، بانچی جامپینگ، سوئینگ، دوچرخه هوایی و پل صخره‌ای شیشه‌ای و غیره) قسمت اقامتی (هتل، شهرک ویلایی، ویلاهای صخره‌ای و غیره) می‌باشد که طی سال ۱۴۰۴ ساخته و به بهره‌برداری خواهد رسید.

همچنین مهندس عباسی‌نیا افزود: تمامی پروژه فوق با سرمایه شخصی سهامداران و بدون دریافت هیچ‌گونه تسهیلات و کمک دولتی طراحی، ساخت، بهره‌برداری گردیده است و در تمامی مراحل با بهره‌گیری از مهندسین داخلی و نیروهای بومی و محلی (صرفا نیروی کار شهرهای محل پروژه) بوده است.

مدیرعامل شرکت فراسازه سرعین خاطرنشان کرد: در اکثر کشورها حوزه گردشگری خود باعث ارزآوری و جذب گردشگر و همچنین رونق اقتصادی منطقه و اشتغال‌زایی و کارآفرینی می‌شود و متاسفانه در کشور ما به این حوزه اهمیت چندانی داده نشده است که پس ازبهره‌برداری از پل‌ها مشکین شهر و هیر و سرعین خود نمایانگرگفته فوق می‌باشد.

وی افزود: این شرکت آمادگی دارد که با همکاری استانداری‌ها و شهرداری‌ها و شورای شهر در نقاط مختلف کشور در غالب پروژه‌های پیمانکاری و مشارکت نسبت به احداث پروژه‌های مشابه گردشگری اقدام نماید. در مدت زمان ۲۰ سال گذشته سابقه نشان داده که با استفاده از مهارت و دانش فنی و تخصص مهندسان داخلی و سرمایه‌های شخصی می‌توانیم پروژه‌هایی بزرگ و منحصر به‌فرد را به سامان برسانیم و در دولت‌های گذشته جوایز بسیاری در خصوص پروژه‌های خلاق و نوآورانه و به عنوان کارآفرین برتر را کسب نماییم. حال در اینجا اعلام می‌کنیم که در صورت همراهی ارگان‌ها و اتاق بازرگانی و وزارت امور خارجه آمادگی طراحی و ساخت پروژه‌های برون‌مرزی را دارا می‌باشیم و نیازمند معرفی شدن توسط سفرا به کشورهای منطقه نظیر: عراق و ترکیه و آذربایجان و ارمنستان و غیره که پتانسیل لازم برای انجام چنین پروژه‌هایی را دارند می‌باشیم.

مهندس عباسی‌نیا بیان کرد: متاسفانه در سفرهای تعاملات اقتصادی شرکت‌هایی که همراه ریاست جمهوری و سفرای محترم هستند، تنها گروهی که در آن جایی ندارند حوزه گردشگری می‌باشد. کشوری نظیر کشور ما که رتبه نهم گردشگری را در یونسکو دارد؛ فقط دارای فراکسیون در مجلس می‌باشد و کمیسیون مستقلی در مجلس ندارد و زیرمجموعه کمیسیون فرهنگی می‌باشد. ما باید از طرف سفرا و اتاق بازرگانی صنایع و معادن به کشورهای دیگر معرفی شویم و این نشان‌دهنده این است که گردشگری در اقتصاد تعریف نشده و ما نیازمند حمایت بخش خصوصی و دولتی هستیم که بتوانیم خدمات فنی مهندسی خود را به سایر کشورهای منطقه صادر کنیم و موجب افتخار برای کشورمان باشیم.

وی تاکید کرد: پروژه‌های گردشگری جهت جذب گردشگر نیازمند تبلیغات در صدا و سیما می‌باشد و ما نیز این امر را انجام داده‌ایم. ولیکن هزینه‌های تبلیغات بسیار سنگین و اصلا توجیهی برای مجموعه گردشگری ندارد و با عنایت به این که در حوزه گردشگری هیچ‌گونه سازمان و انجمن و ان جی او (NGO) وجود ندارد که با مشارکت یکدیگر برای تبلیغات همکاری کنیم و به عنوان مثال هزینه اجاره بیلبورد در اردبیل بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان و در تهران به ماهی ۵۰۰ میلیون تومان می‌رسد. از این رو دولت می‌بایست در حوزه گردشگری سوبسید تبلیغات این پروژه‌ها را در نظر بگیرد.

مدیرعامل شرکت فراسازه سرعین در پایان گفت: دلیل سرمایه‌گذاری شرکت ما در پروژه‌های گردشگری، عشق و وطن‌پرستی می‌باشد، چرا که با این حجم سرمایه‌گذاری می‌توان در مسیری دیگر و با موانع و سختی‌های خیلی کمتر و سود بیشتری را حاصل نمود. ولیکن با راه‌اندازی چنین پروژه‌هایی از دیدن اشتغال جوانان منطقه و حضور گردشگران لذتی بیش از سود اقتصادی حاصل می‌گردد.

  • منبع خبر : پایگاه خبری رمز فردا