ستاره‌شناسان در فاصله ۳۱ سال نوری از زمین سیاره‌ای کشف کردند که  احتمالا حیات در آن وجود دارد. این سیاره صخره‌ای است و همچنین تخمین زده می‌شود حجم سیاره ۱.۲۶ و اندازه آن ۱.۰۸ برابر زمین باشد.

به گزارش گویای خبر به نقل از خبرگزاری مهر، هرچند ستاره‌‌شناسان تاکنون بیش از ۵۲۰۰ سیاره خارج از منظومه شمسی کشف کرده‌اند، اما کمتر از ۲۰۰ مورد آنها صخره‌ای هستند.

تیمی متشکل از ۵۰ ستاره‌شناس در یک پژوهش جدید وجود سیاره خارج از منظومه شمسی Wolf 1069b را تایید کردند که دور ستاره سرخ کوتوله‌ای مدار می‌زند.

این سیاره فقط ۳۱ سال نوری با زمین فاصله دارد. نکته جالب درباره این کشف آن است که سیاره مذکور احتمالا صخره‌ای است. همچنین تخمین زده می‌شود حجم سیاره ۱.۲۶ و اندازه آن ۱.۰۸ برابر زمین باشد.

علاوه بر آن چه گفته شد Wolf106b همچنین در فاصله‌ای از ستاره مدار می‌زند که احتمال حیات در آن جا وجود دارد. به همین دلیل احتمال دارد آب مایع روی سطح آن وجود داشته باشد.

دیانا کاساووسکی یکی از ستاره‌شناسان انستیتو مکس پلانک ستاره‌شناسی آلمان و مولف ارشد پژوهش در بیانیه‌ای در این باره می‌نویسد: ما داده‌های ستاره Wolf1069را بررسی کردیم و سیگنالی شفاف از سیاره‌ای کشف کردیم که احتمالا حجم آن مشابه زمین است.

این سیاره هر ۱۵.۶ روز یکبار دور ستاره‌اش مدار می‌زند. فاصله سیاره تا ستاره آن معادل یک پانزدهم فاصله زمین و خورشید است.

  • منبع خبر : خبرگزاری مهر